Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Pain au Chocolat
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
milk chocolate, small pieces or calletsdark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
164 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1377 kJ /
330 kcal
Λιπαρά
22 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1ωρ.
Bramley Apple Shortcake
1ωρ. 20 λεπτ.
Persian Love Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Christmas Gingerbread (Poland)
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Ginger Biscuits
40 λεπτ.
Bear Face Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5ωρ. 50 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Normandy Apple Flan
1ωρ. 25 λεπτ.
Danish Dream Cake
55 λεπτ.