
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Pain au Chocolat
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
330 kcal /
1377 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
30 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
164 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Sultana and Cranberry Rolls
14ωρ. 25 λεπτ.
Maple, Pecan and Banana Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Carrot Cake Cookies
35 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Chocolate Porter Brownies
45 λεπτ.
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 λεπτ.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Garibaldi Biscuits
40 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.