Presa ibérica con torta del Casar

Presa ibérica con torta del Casar

2.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de presa de cerdo ibérica
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de romero fresco
    1 ramita
  • de agua
    250 g
  • de queso torta del Casar
    100 g
  • de nata líquida
    200 g
  • de uvas
    200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 476 kcal / 1992 kJ
Πρωτεΐνη 35.14 g
Λιπαρά 32.72 g
Υδατάνθρακες 10.36 g
Φυτικές ίνες 0.31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων