Farfalle al prosciutto e piselli

Farfalle al prosciutto e piselli

3.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua + q.b. per cuocere la pasta
    150 g
  • di sale + q.b. per cuocere la pasta
    ½ cucchiaino
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • cipollotti a pezzi
    3
  • di radice di zenzero fresco a fettine sottili
    10 g
  • di piselli surgelati
    400 g
  • di acqua
    150 g
  • di dado per brodo vegetale
    ½ cucchiaino
    ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pasta secca tipo farfalle
    400 g
  • di zafferano in polvere (0,1 g)
    1 bustina
  • di burro, non salato
    20 g
  • di prosciutto crudo a strisce
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 789 kcal / 3305 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων