Farfalle al prosciutto e piselli

Farfalle al prosciutto e piselli

3.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 150 g di acqua + q.b. per cuocere la pasta
  • ½ cucchiaino di sale + q.b. per cuocere la pasta
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 3 cipollotti a pezzi
  • 10 g di radice di zenzero fresco a fettine sottili
  • 400 g di piselli surgelati
  • 150 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
    ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 1 bustina di zafferano in polvere (0,1 g)
  • 20 g di burro, non salato
  • 200 g di prosciutto crudo a strisce

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 789 kcal / 3305 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων