Vitello tonnato

Vitello tonnato

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Kalbfleisch
  • Kalbfleisch ohne Sehnen, am Stück (aus dem Stotzen)
    1000 g
  • Weisswein, trocken
    750 g
  • Wasser
    250 g
  • Lorbeerblätter, frisch gewaschen und trocken getupft
    2
  • Nelken
    4
  • Salbeiblätter gewaschen und trocken getupft
    5
  • Zwiebel klein, geviertelt
    1
  • Karotte klein, geschält, in Stücken (2 cm)
    1
  • Staudensellerie klein, geschält, in Stücken (3–4 cm)
    1
  • Salz
    1 Prise
Thunfischsauce
  • Erdnussöl
    300 g
    300 g Maiskeimöl
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    200 g
  • Sardellenfilets in Öl gut abgetropft
    2 - 3
  • Kapern, gesalzen zur Entsalzung abgespült
    15 - 20 g
  • Zitronensaft frisch gepresst und gefiltert
    25 g
  • weisser Essig (προαιρετικό πεδίο)
    1 EL
  • Eigelbe
    3
Fertigstellung
  • Kapern, gesalzen
    1 - 2 TL
    4 - 5 Essiggurken

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 760.5 kcal / 3181.9 kJ
Πρωτεΐνη 37.7 g
Λιπαρά 64.1 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων