
Συσκευές & Αξεσουάρ
椒麻大薄片
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紫洋蔥150 克
-
冰水1000 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
紅蔥頭20 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白醋1 大匙
-
糖1 大匙
-
花椒油1 大匙
-
花椒粉¼ - ½ 茶匙
-
水1000 克
-
火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)300 克
-
香菜 ,切碎15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
287.3 kcal /
1200.7 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
43.8 g
Νάτριο
65 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

夏日開胃菜
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν