Συσκευές & Αξεσουάρ
百香漬冬瓜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
百香果 取果肉200 克
-
糖150 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)300 克
-
冰水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
143.5 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
1002.9 kJ /
239.9 kcal
Λιπαρά
3.1 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
53.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
夏日開胃菜
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν