
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lesachtaler Hausbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 30 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Sauerteig
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig)10 g
-
Wasser (35-37°C)190 g
-
Roggenmehl Type 960210 g
Quellstück
-
Roggenkörner50 g
-
Kürbiskerne20 g
-
Sonnenblumenkerne20 g
-
Leinsamen20 g
-
Wasser160 g
Hauptteig
-
Wasser kalt220 g
-
frische Germ5 g
-
Roggenmehl Type 960 etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Roggen-Vollkornmehl60 g
-
Weizen-Vollkornmehl240 g
-
Salz2 ½ TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Wasser100 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
77 g
Θερμίδες
10544 kJ /
2518 kcal
Λιπαρά
37 g
Φυτικές ίνες
73.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
463 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Kärnten
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Saatenbrot
2ωρ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2ωρ.
Türkisches Fladenbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Laugenbrötchen
2ωρ.
Dinkelbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Schnelle Kürbiskernweckerl ohne Gehzeit
35 λεπτ.