
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lesachtaler Hausbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 30 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Sauerteig
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig)10 g
-
Wasser (35-37°C)190 g
-
Roggenmehl Type 960210 g
Quellstück
-
Roggenkörner50 g
-
Kürbiskerne20 g
-
Sonnenblumenkerne20 g
-
Leinsamen20 g
-
Wasser160 g
Hauptteig
-
Wasser kalt220 g
-
frische Germ5 g
-
Roggenmehl Type 960 etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Roggen-Vollkornmehl60 g
-
Weizen-Vollkornmehl240 g
-
Salz2 ½ TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Wasser100 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
2518 kcal /
10544 kJ
Πρωτεΐνη
77 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
463 g
Φυτικές ίνες
73.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Kärnten
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Tomatenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.
Dinkelweckerl
23ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Körnerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.