Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porciones

Υλικά

Baguette<br>
  • de arroz
    185 g
  • de fécula de maíz
    130 g
  • de harina sin gluten
    60 g
  • de almidón de tapioca
    70 g
  • de goma xantana
    20 g
  • de sal fina o al gusto
    ½ cdita
  • de ajo en polvo o al gusto
    5 g
  • de albahaca seca
    5 g
  • de azúcar refinada
    10 g
  • de levadura seca instantánea
    15 g
  • de agua
    125 g
  • huevos
    4
  • leche de almendras
    50 g
Barniz de huevo
  • huevo
    1
  • sal o al gusto
    1 pizca
  • azúcar
    1 pizca
  • de semillas de chía
    1 cda
  • de agua
    250 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 553 kcal / 2324 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 91 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 653 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων