Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ.
300 g

Υλικά

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Πρωτεΐνη 22.7 g
Θερμίδες 1877.3 kJ / 447 kcal
Λιπαρά 22.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Υδατάνθρακες 40.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων