
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ser typu halloumi
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ.
300 g
Υλικά
-
375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
-
5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
-
2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
-
10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
-
20 g soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 100 g
Πρωτεΐνη
22.7 g
Θερμίδες
1877.3 kJ /
447 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOMOWE SERY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4ωρ. 35 λεπτ.
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2ωρ.
Hummus z zielonego groszku
40 λεπτ.
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 λεπτ.
Chleb jogurtowy
3ωρ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry
9ωρ. 30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Sos soubise
30 λεπτ.
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 λεπτ.
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 λεπτ.
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 λεπτ.