Bezglutenowy chleb z garnka

Bezglutenowy chleb z garnka

4.3 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 kromek

Υλικά

  • 40 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    40 g łusek babki jajowatej, mielonych
  • 480 g ciepłej wody
  • 300 g wody plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 30 g drożdży świeżych pokruszonych
    3 łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • 40 g miodu
    40 g cukru
  • 25 g octu jabłkowego
  • 200 g mąki z brązowego ryżu plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)
  • 260 g mąki gryczanej (patrz wskazówka)
  • 200 g skrobi ziemniaczanej
  • 3 łyżeczki soli
  • olej do natłuszczenia

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 222.9 kcal / 932.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 49.8 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 478.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων