Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynowany ser typu feta
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 170ωρ.
500 g
Υλικά
-
375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
-
5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
-
2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
-
10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
-
80 g soli niejodowanej
-
1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
-
olej do zalania sera
Διατροφή ανά 500 g
Θερμίδες
1487.6 kcal /
6248.1 kJ
Πρωτεΐνη
70.3 g
Λιπαρά
79.9 g
Υδατάνθρακες
124.7 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOMOWE SERY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos ranczerski
2小时 15 分钟
Sos BBQ
30 分钟
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 分钟
Dżem borówkowy
45 分钟
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 分钟
Crème fraîche
16小时 10 分钟
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8小时 55 分钟
Sos béarnaise
20 分钟
Hummus z zielonego groszku
40 分钟
Kremowy sos grzybowy na winie
30 分钟
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 分钟
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 分钟