Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
16 fette

Υλικά

Mousse ai gamberi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
    400 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta ben sgocciolata
    300 g
  • di acqua
    1000 g
Focaccia ai cereali
  • di acqua
    1560 - 1570 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di zucchero
    5 g
  • di lievito di birra disidratato
    7 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina integrale
    150 g
  • di farina di quinoa
    50 g
  • di farina di avena
    50 g
  • di farina di segale
    50 g
  • di sale
    11 g
  • olio extravergine di oliva
  • fiocchi di sale
Terminare la preparazione
  • songino

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 214.4 kcal / 896.9 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 19.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 407.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων