
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traunseer Räucherfischmus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Gelatineblätter4
-
Schlagobers200 g
-
Wermut (z. B. Noilly Prat)40 g
-
Forellenfilet, geräuchert250 g
-
Fischfond200 g
-
Kren, frisch gerissen (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 TL
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Abschmecken¼ TL
-
Sauerrahm50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
157 kcal /
656 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Oberösterreich
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνColeslaw
40 λεπτ.
Vitello Tonnato
24ωρ.
Geräucherter Forellenaufstrich
5 λεπτ.
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 λεπτ.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomatenröllchen mit Basilikum-Frischkäse-Füllung
1ωρ. 45 λεπτ.
Käse-Speck-Tortilla
50 λεπτ.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 λεπτ.
Pizzasonne
1ωρ. 55 λεπτ.
Antipasti-Gemüse
30 λεπτ.
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 λεπτ.
Quinoa-Gemüse-Salat
30 λεπτ.