
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traunseer Räucherfischmus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Gelatineblätter4
-
Schlagobers200 g
-
Wermut (z. B. Noilly Prat)40 g
-
Forellenfilet, geräuchert250 g
-
Fischfond200 g
-
Kren, frisch gerissen (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 TL
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Abschmecken¼ TL
-
Sauerrahm50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
157 kcal /
656 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Oberösterreich
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSattmacher-Salat
40 λεπτ.
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 λεπτ.
Reis-Thunfisch-Salat
1ωρ.
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 λεπτ.
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 λεπτ.
Detox-Salat
10 λεπτ.
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5 λεπτ.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 λεπτ.
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1ωρ. 20 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Superhelden-Omelettes
50 λεπτ.
Vitello Tonnato
24ωρ.