
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Birnen (festfleischige Sorte), reif4
-
Zucker80 - 100 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 TL
-
Zimt, gemahlen1 ½ TL
-
Zitronensaft30 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Mandelblättchen4 - 6 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
146 kcal /
614 kJ
Πρωτεΐνη
0.6 g
Λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecakes mit Maracuja-Topping
2 Std.
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 Std.
Marilleneis
15 Min
Frozen Yoghurt im Keksschüsserl
2 Std. 10 Min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1 Std.
Bananen Schichtdessert
15 Min
Avocado-Bananen-Eis
45 Min
Chocolate-Chip-Muffins aus dem Eier-Pochierer
40 Min
Luftiger japanischer Cheesecake (Soufflé-Käsekuchen)
2 Std. 15 Min
Mango-Mousse mit Sesam-Cashew-Krokant
3 Std.
Himmlische Schokomandeln
35 Min
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 Std. 30 Min