
Συσκευές & Αξεσουάρ
Russischer Zupfkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Kakao30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
406 kcal /
1698 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLauwarmer Schokoladenkuchen
1 Std. 15 Min
Urner Pastete
1 Std. 50 Min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Rosmarin-Heidesand
4 Std.
Prinzen-Cake Pops
5 Std.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 Min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.