
Συσκευές & Αξεσουάρ
Russischer Zupfkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Kakao30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1698 kJ /
406 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Streuselkuchen
1sa 30 dk
Lego®-Kuchen
1sa 40 dk
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2sa 50 dk
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2sa
Apfel-Nuss-Torte
4sa 30 dk
Cookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 dk
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15sa
Amerikanische Cinnamon-Rolls
3sa
Schmand-Ananas-Kuchen
7sa
Nuss-Striezel
1sa 30 dk
Mandelhörnchen
1sa
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2sa 30 dk