Συσκευές & Αξεσουάρ
Russischer Zupfkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Kakao30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1698 kJ /
406 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Hochkant-Schoko-Torte
10ωρ.
Prinzregententorte
3ωρ. 30 λεπτ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Apfel-Lebkuchenmännchen
1ωρ. 5 λεπτ.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1ωρ. 30 λεπτ.
Heidelbeerschnecken
2ωρ. 30 λεπτ.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1ωρ. 35 λεπτ.
Amaretto-Cupcakes
3ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Stollen im Glas
12ωρ.