Spinat-Empanada

Spinat-Empanada

3.9 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Teig
  • Mehl
    450 g
  • Weißwein
    50 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Wasser
    60 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Ei verquirlt
    1
Spinatfüllung und Fertigstellung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Mehl
    30 g
  • Milch
    250 g
  • Wasser
    75 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 gestr. TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
    450 g
  • getrocknete Tomaten in feinen Streifen
    50 g
  • Eigelb
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 526 kcal / 2201 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων