Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

3.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Pasta choux
  • 250 g di acqua
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di farina tipo 00
  • 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 300 g di latte intero
  • 3 tuorli
  • 30 g di amido di mais
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di burro a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
  • chicchi di melagrana
  • grani di pepe rosa

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 188.9 mg
Πρωτεΐνη 8.1 g
Θερμίδες 1116.4 kJ / 266.8 kcal
Λιπαρά 20.2 g
Φυτικές ίνες 168.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 13.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων