Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

3.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Pasta choux
  • di acqua
    250 g
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    150 g
  • uova
    4
Crema al Parmigiano reggiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • di latte intero
    300 g
  • tuorli
    3
  • di amido di mais
    30 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g
Terminare la preparazione
  • chicchi di melagrana
  • grani di pepe rosa

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 266.8 kcal / 1116.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 168.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.8 g
Νάτριο 188.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων