Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 480.8 kcal / 2011.5 kJ
Πρωτεΐνη 48.1 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Νάτριο 1196.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων