Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    40 g
  • di sedano a pezzi
    100 g
  • di carota a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • di acqua
    1500 g
  • di alloro fresco
    1 foglia
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di coscia di maiale con il grasso
    600 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di vino bianco
    120 g
  • di aceto
    2 cucchiaini
  • fogli di gelatina (dose per 500 g)
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 480.8 kcal / 2011.5 kJ
Πρωτεΐνη 48.1 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Νάτριο 1196.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων