Filet mignon alle mele e Roquefort

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 scalogno
  • 50 g di burro
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 50 g di formaggio roquefort
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 461.5 mg
Πρωτεΐνη 35.1 g
Θερμίδες 1743.7 kJ / 416.8 kcal
Λιπαρά 27.6 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων