Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 tranches

Υλικά

Prépâte avec ébouillantage
  • 120 g de farine de pur épeautre complète
  • 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g d'eau
  • un peu de farine blanche d'épeautre

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 123.3 kcal / 520.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 23.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων