Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 tranches

Υλικά

Prépâte avec ébouillantage
  • de farine de pur épeautre complète
    120 g
  • d'eau chaude
    180 g
Pâte à pain et finition
  • de farine blanche d'épeautre
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    ½ cube
  • d'eau
    200 g
  • farine blanche d'épeautre
    un peu de

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 123.3 kcal / 520.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 23.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων