Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
20 tranches

Υλικά

Le levain
  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 129 kcal / 539 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 195 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων