Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
20 tranches

Υλικά

Le levain
  • de farine blanche
    150 g
  • d'eau
    120 g
  • de levure boulangère fraîche
    1 g
La pâte
  • d'eau
    400 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de blé complet
    100 g
  • de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
    500 g
  • de sel
    10 g

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 129 kcal / 539 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 195 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων