Petits pains au seigle

Petits pains au seigle

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
12 parts

Υλικά

  • 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
  • 100 g de farine de seigle type 1150
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 340 g d'eau
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 611 kJ / 146 kcal
Λιπαρά 0 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Υδατάνθρακες 30 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων