Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 800 g di anatra le cosce con osso e pelle
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 10 g di zucchero di canna
  • 30 g di burro
  • 50 g di vino rosso

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 223 kcal / 933 kJ
Πρωτεΐνη 18.6 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 7.1 g
Φυτικές ίνες 93 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 76.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων