Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di anatra le cosce con osso e pelle
    800 g
  • di acqua
    1000 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • foglie di alloro fresche
    2
  • di prugne secche denocciolate a tocchetti
    150 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di burro
    30 g
  • di vino rosso
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 223 kcal / 933 kJ
Πρωτεΐνη 18.6 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 7.1 g
Φυτικές ίνες 93 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 76.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων