Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • farina tipo 00 q.b.
  • di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
    600 g
  • cipolla in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di acqua
    330 g
  • di miele
    15 g
  • di rosmarino fresco intero
    1 rametto
  • di timo fresco intero
    1 rametto
  • di sale
    8 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di peperoncino rosso piccante (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico
  • di amido di mais (maizena)
    15 g
  • di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 386.8 kcal / 1618.4 kJ
Πρωτεΐνη 36.4 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 11.8 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Νάτριο 88 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων