
Συσκευές & Αξεσουάρ
Piernik (Polish honey cake)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Christmas spice mix
-
cinnamon quills3
-
star anise3
-
ground allspice1 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
whole cloves1 tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
ground nutmeg3 tsp
-
ground ginger3 tsp
-
ground cardamom2 ½ tsp
Piernik
-
dried pitted prunes cut into pieces (see Tips)250 g
-
walnuts cut into pieces50 g
-
plain flour plus 1 extra tablespoon300 g
-
unsalted butter plus extra for greasing140 g
-
honey150 g
-
brown sugar150 g
-
eggs2
-
Greek-style natural yoghurt120 g
-
jam of choice80 g
-
grapeseed oil2 tbsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
cocoa powder2 tsp
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
193.6 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
2009.3 kJ /
478.4 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
58.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet Treats
33 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2hod. 45min.
Lemon meringue tarts
25hod. 30min.
Meringues
5hod.
Almond tuiles
30min.
Mini lemon curd tarts
2hod. 20min.
Black forest cake
5hod.
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min.
Macadamia chocolate cookies
45min.
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min.
Ombré cake
4hod.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Panforte
1hod. 30min.