Polpette al sugo a Cottura Lenta

Polpette al sugo a Cottura Lenta

3.2 209 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 uovo
  • 1 - 2 cucchiaino di sale
  • ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 3 spicchi di aglio a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette
  • 50 g di vino rosso
  • 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di zucchero

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 506 kcal / 2120 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 699 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων