Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

3.3 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 700 g di acqua
  • 1 rametto di timo fresco le foglie lavate e asciugate
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (5 mm)
  • 200 g di porri a fette (5 mm)
  • 300 g di funghi champignon tagliati in quattro
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina tipo 00

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 259 kcal / 1084 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων