Συσκευές & Αξεσουάρ
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 jar
Υλικά
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 jar
Νάτριο
1274 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1293 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Asian Flavour Mixes
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSanta Maria Dry Rub
5 λεπτ.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 λεπτ.
Smoky Paprika Tomato Dip
5 λεπτ.
Tuna Tapenade
5 λεπτ.
Sambal chilli
35 λεπτ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Strawberry and Raspberry Jam
20 λεπτ.
Mojo Sauce for Seafood
10 λεπτ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Beetroot and Mint Jelly
1ωρ.