Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken

Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken

4.5 249 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl
    20 g
  • Zwiebel (ca. 30 g), halbiert
    1
  • Äpfel in Stücken
    250 g
  • Sauerkraut grob zerzupft
    500 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Wasser zum Kochen
  • Muschelnudeln
    24
  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, in Würfeln (siehe Tipp)
    100 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 880 kcal / 3682 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων