
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
olivenolje80 g
-
soyasaus50 g
-
brunt sukker½ ts
-
sitron skall og saft1
-
ferske laksefileter, uten skinn (150-180 g hver)4
-
ingefær, fersk (προαιρετικό πεδίο) skrellet, i skiver5 - 10 g
-
hvitløksfedd1
-
sjalottløk delt i biter100 g
-
purreløk kun hvit del, delt i biter100 g
-
stangselleri kuttet i biter100 g
-
grønne erter, frosne350 g
-
vann450 g
-
salt2 ts
-
poteter delt i biter (1 cm)250 g
-
brokkoli delt i buketter400 g
-
malt svart pepper2 klype
-
matfløte, ca 18% fett etter smak50 - 100 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
713 kcal /
2984 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHavregrøt med bacon, purre og dadler
30 λεπτ.
Havregrøt med tomat og basilikum
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med avokado og egg
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kalvekjøtt med vårløk
Καμία βαθμολογία
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Καμία βαθμολογία
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Καμία βαθμολογία
Kremet maissuppe med kylling, brokkoliterriner
1ωρ. 25 λεπτ.
Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker
45 λεπτ.