Συσκευές & Αξεσουάρ
Sursøt svineribbe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)40 g
-
svineribbe delt i individuelle ribbein500 g
-
sesamolje70 g
-
brunt sukker60 g
-
soyasaus, lett45 g
-
balsamico60 g
-
vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt100 g
-
stjerneanis2
-
vann600 g
-
basmatiris200 g
-
maisstivelse2 ss
-
sesamfrø til pynt20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
0.7 mg
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
3438 kJ /
821.8 kcal
Λιπαρά
50 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kosemat
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Biff i stout
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία