
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biff i stout
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
-
olivenolje20 g
-
løk delt i 4200 g
-
biffkjøtt egnet til stuing terninger (3 cm)800 g
-
hvetemel30 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¾ ts
-
tomatpuré20 g
-
stout øl (feks. Guinness)415 g
-
rosmarin, fersk kun blader3 kvister
-
gulrøtter skrellet, delt i biter (2 cm)250 g
-
pastinakk skrellet, delt i biter (2 cm)250 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
287 kcal /
1199 kJ
Πρωτεΐνη
32.4 g
Λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Britiske favoritter
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Καμία βαθμολογία