
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asperge ovenschotel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
395 kcal /
1650 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZoete of hartige pannenkoeken
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Vegan Bolognese
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Pas d’évaluation
Kokos Dahl
25min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation