
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
403 kcal /
1685 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaella met kidneybonen
55 λεπτ.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Καμία βαθμολογία
Kokos Dahl
25 λεπτ.
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Καμία βαθμολογία
Vegetarische chili
Καμία βαθμολογία
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Καμία βαθμολογία