Συσκευές & Αξεσουάρ
雙筍炒豆皮
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油5 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 切條(約1公分)50 克
-
玉米筍 切段(約2公分)150 克
-
蘆筍 切段(約2公分)150 克
-
炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)50 克
-
素蠔油10 克
-
水15 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
770.6 mg
Πρωτεΐνη
44.1 g
Θερμίδες
2200 kJ /
326.4 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
24.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν