
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit and nut loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 27ωρ. 50 λεπτ.
24 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
141.6 kcal /
592.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
246.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.
Chia and pepita gluten free loaf
1ωρ. 25 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.