
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
167 kcal /
699 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
539 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Indoor Picnic
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZucchini Bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Kringle
2ωρ. 30 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
English Muffin Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Florida Cuban Rolls
3ωρ.
Five-Seed Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Cinnamon and Date Twist
50 λεπτ.
Texas Cornbread
35 λεπτ.