
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
167 kcal /
699 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
539 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Indoor Picnic
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche Buns
2ωρ.
Paleo Sandwich Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2ωρ. 55 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Pretzel Bread
2ωρ.
Challah
3ωρ. 10 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.