Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
539 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
699 kJ /
167 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Indoor Picnic
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Cereal Bread
5ωρ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Mini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Pumpkin Pie Bread
1ωρ. 20 λεπτ.