
Συσκευές & Αξεσουάρ
港式蘿蔔糕
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
6 人份
Υλικά
-
白蘿蔔 去皮,切塊(5公分)850 克
-
紅蔥頭20 克
-
乾香菇 (約8-10朵),浸泡至軟,切塊30 克
-
廣式臘腸 ,切段(約2公分)2 根
-
蔥 ,切段(約5公分)20 克
-
蝦米20 克
-
油10 克
-
在來米粉250 克
-
太白粉15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
水1600 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
261.8 kcal /
1094.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
50.2 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

磨米炊粿
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν