
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Margherita
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Pizzadeg
-
extra virgin olivolja plus extra för smörjning30 g
-
vatten rumstempererat220 g
-
socker1 tsk
-
färsk jäst smulad20 g
-
vetemjöl special400 g
-
salt1 tsk
Margherita-topping
-
mozzarella i bitar200 g
-
konserverade hackade tomater250 g
-
salt efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja1 msk
-
färska basilikablad rivna i strimlor10 - 15
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
607 kcal /
2544 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
78 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grundkokboken
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOlivbrödpinnar
Καμία βαθμολογία
Potatis- & ostsnittar
2ωρ.
Kexstjärnor med topping
Καμία βαθμολογία
Kexgran med topping
Καμία βαθμολογία
Små ciabatta
Καμία βαθμολογία
Pumpapaj
Καμία βαθμολογία
Pumpa- & spenatpaj
Καμία βαθμολογία
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Καμία βαθμολογία
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Καμία βαθμολογία
Ostiga Grönsaksbars
Καμία βαθμολογία
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Καμία βαθμολογία
Sötpotatispizza
Καμία βαθμολογία