Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 434 kcal / 1816 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 148 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων