Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcí

Υλικά

Pěna z bílé čokolády
  • máslových sušenek
    70 gramů
  • smetany, min. 33 % tuku vychlazené
    200 gramů
  • bílé čokolády
    100 gramů
  • vanilkového lusku jen dřeň
    ¼
  • čerstvého sýra
    200 gramů
Sous-vide jahody
  • voda na ponoření sáčků
  • jahod nakrájených napůl
    400 gramů
  • mleté skořice (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ čajové lžičky
  • pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
    2 kusy
  • vody (přibližně)
    1500 gramů
  • citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    30 gramů
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 386 kcal / 1615 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 159 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων