Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcí

Υλικά

Pěna z bílé čokolády
  • 70 gramů máslových sušenek
  • 200 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené
  • 100 gramů bílé čokolády
  • ¼ vanilkového lusku jen dřeň
  • 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
  • voda na ponoření sáčků
  • 400 gramů jahod nakrájených napůl
  • ¼ čajové lžičky mleté skořice (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
  • 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 386 kcal / 1615 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 159 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων