
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
1 cytryna ekologiczna
-
10 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry (patrz wariant)
-
150 g wody
-
450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
-
225 g cukru
-
4 goździki
-
1 łyżeczka pektyny jabłkowej (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
15.2 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
2074.7 kJ /
495.9 kcal
Λιπαρά
0.6 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
126.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

RABARBAR
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwoce pod kruszonką z kremem angielskim
1ωρ. 10 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1ωρ. 10 λεπτ.
Twarożek orzechowy z miodem
10 λεπτ.
Krem kokosowo-czekoladowy
15 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.
Krem pistacjowy do tortów
6ωρ. 15 λεπτ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 λεπτ.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 λεπτ.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7ωρ.