Harina sin gluten para panadería

Harina sin gluten para panadería

3.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
500 gramos

Υλικά

  • 100 g de garbanzos secos
    100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (προαιρετικό πεδίο)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Διατροφή ανά 500 gramos

Θερμίδες 1690.4 kcal / 7072.5 kJ
Πρωτεΐνη 58 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 321.6 g
Φυτικές ίνες 31 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 461.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων