Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

2.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
800 g

Υλικά

  • quinoa
    100 g
  • água
    200 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    10 g
  • batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    10 g fermento de padeiro seco, (1 saqueta)
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • fécula de batata
    100 g
  • farinha s/ glúten
    100 g
  • farinha de trigo sarraceno
    200 g

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 254 kcal / 1061 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων