
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Potatoes (Betty)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
46 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1362 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamed Spinach
30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Deli Macaroni Salad
1 Std. 45 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min