
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
642 kcal /
2706 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
100 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Νάτριο
1189.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
White Bread
3ωρ.
Turkish Flatbreads
2ωρ. 10 λεπτ.
White Finger Rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Nut Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Seedy Wholemeal Bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 λεπτ.
Mini Everything Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.