
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
642 kcal /
2706 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
100 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Νάτριο
1189.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOlive Bread Rolls
2ωρ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Burger Buns
4ωρ.
Rosemary and Sea Salt Bread
1ωρ. 55 λεπτ.
Pan-fried Bao Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Wholemeal Bread
2ωρ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Sourdough Rye
51ωρ. 10 λεπτ.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2ωρ. 15 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.