
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1189.9 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
2706 kJ /
642 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Υδατάνθρακες
100 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3ωρ.
Focaccia
3ωρ.
Chorizo Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Mini Oregano Focaccias
3ωρ. 40 λεπτ.
Pain d'Epi
2ωρ. 40 λεπτ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6ωρ. 40 λεπτ.
Cashew Bread French Toast
1ωρ. 40 λεπτ.