Συσκευές & Αξεσουάρ
Σιγομαγειρεμένα αχλάδια σε κόκκινο κρασί
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
κόκκινο κρασί750 γρ.
-
νερόκρασί Port100 γρ.
-
νερό250 γρ.
-
ζάχαρη350 γρ.
-
ξυλάκια κανέλας2
-
αστεροειδείς γλυκάνισους2
-
ξύσμα πορτοκαλιού (1 x 3-4 εκ.)2 κομμάτια
-
αχλάδια (περίπου 180 γρ. το καθένα), ξεφλουδισμένα4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
12 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
2645 kJ /
631 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
116 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠάβλοβα με φρούτα του δάσους
5ωρ. 30 λεπτ.
Γλυκό αμυγδάλου
20 λεπτ.
Τράιφλ με κόκκινα φρούτα και σαμπάνια
3ωρ. 40 λεπτ.
Αμυγδαλωτά
35 λεπτ.
Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ
1ωρ. 30 λεπτ.
Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Παστέλι με φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Ατομικά παρφέ με λευκή σοκολάτα, φράουλα και φιστίκι
5ωρ.
Γλυκό ψυγείου με μήλα και κρέμα μπισκότου speculoos
Καμία βαθμολογία
Κραμπλ με μπανάνα και αχλάδι
30 λεπτ.
Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα
14ωρ. 55 λεπτ.
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15 λεπτ.