Συσκευές & Αξεσουάρ
Σιγομαγειρεμένα αχλάδια σε κόκκινο κρασί
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
κόκκινο κρασί750 γρ.
-
κρασί Port100 γρ.
-
νερό250 γρ.
-
ζάχαρη350 γρ.
-
ξυλάκια κανέλας2
-
αστεροειδείς γλυκάνισους2
-
ξύσμα πορτοκαλιού (1 x 3-4 εκ.)2 κομμάτια
-
αχλάδια (περίπου 180 γρ. το καθένα), ξεφλουδισμένα4
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
631 kcal /
2645 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
116 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
12 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chefs
20 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα

Slow Cooking
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓρήγορος καφές με θρυμματισμένο πάγο
5 λεπτ.
Μπουρέκια με αναρή
2ωρ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Παγωτό-Σορμπέ τριαντάφυλλο
12ωρ.
Παγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3ωρ.
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 λεπτ.
Μπισκότα γεμιστά
1ωρ. 10 λεπτ.
Γρανίτες με κεράσι και λάιμ
4ωρ. 10 λεπτ.
Σορμπέ καρπούζι
10 λεπτ.
Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
Καμία βαθμολογία