Πάβλοβα με κουλί βατόμουρου, σύκα και ρόδια

Πάβλοβα με κουλί βατόμουρου, σύκα και ρόδια

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 μερίδες

Υλικά

Πάβλοβα
  • ζάχαρη
    250 γρ.
  • ασπράδια αβγών (περίπου 6-7 ασπράδια αβγών), σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
    200 γρ.
  • ξίδι
    1 κ.γλ.
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    1 κ.γλ.
  • κορν φλάουρ
    10 γρ.
Κουλί βατόμουρου
  • βατόμουρα
    200 γρ.
    200 γρ. βατόμουρα, κατεψυγμένα
  • ζάχαρη
    100 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    20 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, 30-40% λιπαρά
    500 γρ.
Σαντιγί και συναρμολόγηση
  • ρόδι καθαρισμένο
    1
  • φρέσκα σύκα (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 4
  • φρέσκο δυόσμο
    2 κλωνάρια

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 45.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 54.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων