
Συσκευές & Αξεσουάρ
小黃瓜炒肉絲
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
小黃瓜 ,去芯,切絲(食材絲前約650克)5 條
-
鹽¼ 茶匙
-
梅花肉 ,切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
香油½ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
376.8 kcal /
1575.1 kJ
Πρωτεΐνη
18.4 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
70.6 g
Νάτριο
601.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品X李易
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν