
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar50 g
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
mixed dried fruit of choice (see Tips)250 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340.2 kcal /
1428.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
257.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate sweet potato slice
1ωρ. 15 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2ωρ.
Fruit scones
30 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick fruit sponge
35 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.