Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar50 g
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
mixed dried fruit of choice (see Tips)250 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
257.8 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1428.9 kJ /
340.2 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJam and coconut tarts
1ωρ. 10 λεπτ.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2ωρ.
Gluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Almond addiction
1ωρ.
Gluten free gingerbread cookies
2ωρ. 35 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Baked cherry crumble cheesecake
1ωρ. 25 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Keto sweet pastry
1ωρ.